Amit mi (is) szeretünk: Tehetség – sportos eleganciával

Bár az évek során sok minden változik, egy biztos: kialakulnak családi, baráti társaságok, akik hosszú időn keresztül a Monarchia Kávéházat választják, törzsvendéggé válnak, kapcsolatunk sokukkal baráti vagy éppen bizalmas. Idén tavasszal a kávéházi életbe csöppent 5-6 srác, akik teljesen ismeretlenek voltak, meglehetősen zárt közeget alkottak, és mindig ugyanabban az időben jöttek 🙂 UFÓK!! 🙂

De nem!

FOCISTÁK 🙂

foci

Nos az első beszélgetéskor gyorsan kiderült, hogy fociból komoly felzárkóztatásra van szüksége a Monarchia Team-nek – mentségemre szolgáljon, hogy össz foci élményem az EB idejére redukálódott, amikor véletlenül keveredtünk a barátnőmmel egy BP Aréna melletti csehóba és ott drukkoltuk végig a Magyar-Portugál mérkőzést 15 masszív alkoholistával. A körülmények ellenére a rangadó komoly élvezeti értékkel bírt, így ott és akkor megkedveltem a focit. Azóta pedig, amióta új törzsvendégeink révén figyelemmel kísérjük mi is az MTE mérkőzéseit büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a NB 2 -be jutottak!

Amivel pedig gazdagabbak lettünk: sok jó pillanattal, kedves beszélgetésekkel, finom kávékkal, sok ellenállhatatlan sütivel!

Továbbiakban kívánunk nektek sikeres meccseket, magunknak pedig hasonlóan kellemes vendégeket, mint amilyenek Ti vagytok!

Monarchia Team

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s