Köszönjük Mosonmagyaróvár!

Múlt szombaton egy nagyon megható beszélgetés – találkozás tanúi lehettünk a Monarchia Kávéházban, amelyet  Lajtos Ibolya az Élmény Különítmény tagjaként  tartott az adománygyűjtésről, az összefogásról és a Spar Maratonról.

Fantasztikus érzés volt ennek az egésznek egy része lenni és ezúton szeretném megköszönni ezt a hatalmas összefogást, ami a Bátor Tábor adomány gyűjtő kampányát övezte városunkban.

Mindenképpen szerettem volna maratont futni, majd felcsillant

a  lehetőség, hogy az Élmény Különítmény tagjaként önkéntes adomány gyűjtője lehetek  a Bátor Tábornak, így összeköthetem a saját sportban kitűzött céljaimat egy igazán nemes feladattal, melyben éveken keresztül személyesen is érintett voltam.

Későn csatlakoztam a kampányhoz, nekem már csak 6 hetem volt, – voltak olyan sportolók, akik már hónapokkal korábban elkezdték –  150.000.- Ft gyűjtését vállaltam, ami szinte egy szempillantás alatt összejött. Folyamatosan emelték a kapcsolattartóim a kitűzött célt, volt olyan siker napom amikor egy nap alatt 150.000.- Ft-ot is adományoztak. 500.000.- Ft-nál már országosan kimagasló eredmény született Mosonmagyaróvár javára, ekkor a kampányomba már beszállt a helyi televízió, az Info Móvár, a Kisalföld a Lajtapressz, hogy mindenki értesüljön róla, hogyan lehet adományozni a Bátor Tábor javára. Az adományozók többsége magánember volt, jó pár kis és egy-egy nagyobb városi vállalkozással tarkítva.

Fantasztikus péntek 13-át élhettem meg, ez volt az adomány gyűjtés utolsó napja, ekkor 905.000.- Ft-nál tartottunk és nagyon reménykedtünk, hogy elérjük az 1.000.000.- Ft-os álomhatárt. Külön köszönetem Sz. Anitának, aki biztosított arról, hogy amennyiben nem érnénk el végső célt Rá számíthatok.

Összesen 300 önkéntes  adomány gyűjtő sportoló vett részt a kampányban, és büszkén jelenthetem ki, hogy egyetlen város sem előzött meg bennünket – 2010 óta még soha egy sportoló és  város  sem ért el ilyen hatalmas eredményt.

Csodálatos szelet jutott nekem és Mosonmagyaróvárnak, szeretetből, összetartozásból,  közös célból, büszkeségből!

Köszönöm Nektek Mosonmagyaróváriaknak!

Lajtos Ibolya

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s