Malájziában pillantottam meg egy trendi bár előtt egy hosszú, kígyózó sort és rettenetesen kíváncsi lettem: mi lehet az a fantasztikus dolog, amiért ennyien állnak sorban? Megnéztem a kínálatot fekete tea, zöld tea jó sokféle ízzel és a poharakba apró kis gyöngyöket töltöttek – ami viszont már nagyon izgalmasnak tűnt ! Az emberek imádták, nagyon fiatalosnak, újnak, trendinek tűnt az ital, hát persze hogy csak arra tudtam gondolni, hogy legyen a Monarchia Kávéházban is!

De mi is ez valójában??

Bubble Tea tehát egy frissítő, gyümölcsös vagy krémes ital, melyet az egész világon nagyon kedvelnek. Alapját tiszta jázmin zöld tea alkotja.
A tea színessége a Monarchiában az eper, mangó, maracuja szirupoknak köszönhetően nagyon izgalmas látványt és ízt biztosít, és ezt gazdagítják a választható extrák, azaz a tápióka gyöngyök, a gyümölcsös pukkanó golyócskák.

A Bubble teát nem csak az ízvilága teszi egyedivé és a felfrissülés kedvelt forrásává, hanem az is, hogy az összetevőket kedved szerint válogathatod össze és variálhatod így a készíthető teák száma közel végtelen.

De kedvenc bubble-dat kérheted a kedvenc fagyidra, kelyhedre, feldobhatod vele a limonádétat!

Próbáld meg, nem fogsz csalódni!

×