Készülj fel az év leghangulatosabb céges rendezvényére a Monarchia Kávéházban!

Keresed a tökéletes helyszínt karácsonyi céges partidhoz? Ne keress tovább! A Monarchia Kávéház 25 éves tapasztalattal a háta mögött vár benneteket, hogy együtt varázsoljuk felejthetetlenné az idei ünnepi szezont és lezárjuk a 2023-as évet! 

Mit kínálunk?

Személyre szabott élmény: Nálunk minden részlet a Ti igényeitek alapján kerül megtervezésre. Legyen szó kisebb vállalkozásokról vagy akár nagyobb cégről,  mi gondoskodunk róla, hogy az estétek tökéletes legyen.

Exkluzív helyszín: Rendezvényetek méretéhez  biztosítunk külön termet, hogy zavartalanul ünnepelhessetek. Álló fogadásokhoz akár 50 főig is fogadunk titeket, prémium-italcsomagokkal, választható borokkal, ínycsiklandó hidegtálakkal vagy  finom snack-kel.

Választás szabadsága: A Monarchia Kávéház tágas és stílusos környezetet kínál két különböző teremmel. Válasszatok a terem mérete és a hangulat alapján, hogy minden részlet tökéletesen illeszkedjen a tervezett karácsonyi bulitokhoz.

Ünnepi varázslat: A Monarchia Kávéház a karácsonyi időszakban még ünnepélyesebb atmoszférával várja vendégeit. Egy pillanat alatt belemerülhettek az ünnepi hangulatba, és kiváló személyzetünk mindent megtesz azért, hogy mindenki fantasztikusan érezze magát.

Ne hagyjátok, hogy a karácsonyi céges parti idén unalmas legyen! Válasszátok a Monarchia Kávéházat, ahol az ünnepi hangulat és a minőségi szolgáltatás garantált. Foglaljatok most, és legyetek részesei egy felejthetetlen karácsonyi rendezvénynek! 

×