A Császár új ruhája 

Értem én a kritikát, csak nem mindig szeretem…  Mégis azt vallom, hogy hála isten, olyan őszinte barátaim vannak, akik nem csak azt duruzsolják , amit hallani szeretnék, hanem megmondják a tutit.

– Stefi kicsik az asztalok, ideje lenne lecserélni! Kényelmetlenek a székek! Kellene valami frissítés…

 Barátnőm  akkor nem tudta, hogy ezzel egy lavinát indít el. Mert elnézve a Monarchia teraszát, tényleg kicsik az asztalok, a székek meg hm… kiszolgálták magukat, a színes pléd kavalkád éppen arra jó, hogy kicsit feldobják a hangulatot,  a szürke térkőre pedig, ha ránéztem, enyhe unalom fogott el. Ettől a pillanattól kezdve pedig nem volt menekvés, minden szembejött, minden rám talált, amire szükségem volt. Pár hét elteltével megnéztünk egy impozáns lakást és egyéni stílusban berendezett házat, amit egy elismert és közkedvelt lakberendező tervezett. Ez újabb inspirációt adott a tervezgetéshez, az álmodozáshoz. Azt pontosan tudtam, hogy mit szeretnék: stílust, trendet, otthonosságot és egy ici-pici csajos sarkot!!!

Tisztában voltam vele, hogy ehhez bizony segítség kell. Ekkor jött a másik barátnőm Írisz, aki hibátlan ízlésével, páratlan ötleteivel tökéletesítette és kivitelezte az én gondolataimat. Energiát és időt nem sajnálva teremtette meg számunkra ezt a hangulatot és designe-t, ami mától a Monarchia Kávéházban fogadja a vendégeket!