Monarchia Apartman Sunny

Részletek

  • Felnőtt: 2
  • Gyermek: 1
  • Nézet: Folyóra nyíló kilátás
  • Méret: 40m²
  • Ágy típus: 1 kétszemélyes ágy és 1 kanapéágy

Mosonmagyaróvár zöldövezetében a Lajta parton a Monarchia Kávéháztól mindössze 6 perces sétára található a Monarchia Apartman Sunny. A Lajta folyóra néző erkéllyel, kültéri pihenősarokkal és ingyenes wifi-vel várja vendégeit, 2 max. 3 főig.

A légkondicionált apartmanban smart kábel-tv-vel berendezett nappali, hálószoba, teljesen felszerelt konyhasarok (hűtő, mosogatógép, mosógép, gőzsütő, főzőlap, kávéfőzőgép valamint ingyenes piperecikkekkel ellátott, zuhanyzós fürdőszoba található

Vendégeink részére zárt, kamerával megfigyelt  parkoló van fenntartva, a bőséges villásreggeliről, pedig a patinás a Monarchia Kávéház gondoskodik – idő megkötés nélkül.

Ágyak: 180x 200 , 140 x 200

Gyermek 3  éves korig ingyenes.

Dohányzás a teraszon, kisállat nem megengedett.

Termál Fürdő 600m – a legnagyobb fogászati centrumok 600m -en belül találhatóak.

Ajánlás:

Booking 10/10

Egy hely, amikor a mosoly mögött tényleges figyelem és szolgálatkészség van!

A kulcs átvételekor a rendkívül kedves és mosolygós szállásadó adta át a kulcsot. Tájékoztatott minden lehetőségről, készségesen válaszolt a kérdéseinkre és felajánlotta segítségét – bármire is legyen szükségünk a nyaralás során. Az egyébként fizetős parkoló zónában található szálláshoz zárt kerti parkoló is járt, ahol biztonságban tudhattuk az autónkat. A szálláshoz reggelit is rendeltünk, amit a szállásadó székhelyén lehetett elfogyasztani a nap bármely időpontjában – így nyugodtan pihenhettünk, nem voltunk időhöz kötve. A kiszolgálás, a választék és az étel minősége kitűnő volt, melyhez mindig kaptunk egy-két figyelmes mondatot, válaszokat a felmerülő kérdésekre és rengeteg kedves mosolyt! Vérbeli vendéglátók, akiket nagyon megkedveltünk! Az apartmanban minden volt, felszereltsége rendkívüli és nagyon stílusos. A belső terek tervezője és kivitelezője minden apró részletben jól gondoskodott a majdani felhasználókról. A szálláshely jól megközelíthető, fekvése miatt mégis nyugodt és csendes. A terasz maximálisan jól kihasználható! A történelmi városrész közel van, könnyedén el lehet jutni minden fontos, érdeklődésre számot tartható helyszínre. A szálláshelytől gyalogosan is hamar el lehet érni néhány nagyon jó vendéglátó helyet.  Az egyébként rendkívül kritikus felnőtt gyermekünk is azt mondta, hogy „10-ből 11-s volt a hely!” ?

Miért ajánlom a Monarchia Apartman Sunny-t?
Mosonmagyaróvár csendes részén,a patak mellett található,saját parkolóval, és vadkacsákkal.
Fiatalos berendezés, teljesen felszerelt konyha, légkondi,+mosógép ,és hatalmas terasz.
A reggeli finom, bőséges ,és egész nap elérhető a saját kávéházukban,ami egy nagy előny, mert nem kellett rohanni reggelizni egy sokáig alvó 4 évessel…
A házigazda kedves,és közvetlen, látszik, hogy szereti,amit csinál!
Az ott felejtett holmit pedig már másnap postázta!?
Szeretettel ajánlom a szállást! B. Annamária 2021. július