Amit mi (is) szeretünk: Tehetség – sportos eleganciával

Bár az évek során sok minden változik, egy biztos: kialakulnak családi, baráti társaságok, akik hosszú időn keresztül a Monarchia Kávéházat választják, törzsvendéggé válnak, kapcsolatunk sokukkal baráti vagy éppen bizalmas. Idén tavasszal a kávéházi életbe csöppent 5-6 srác, akik teljesen ismeretlenek voltak, meglehetősen zárt közeget alkottak, és mindig ugyanabban az időben jöttek 🙂 UFÓK!! 🙂

De nem!

FOCISTÁK 🙂

foci

Nos az első beszélgetéskor gyorsan kiderült, hogy fociból komoly felzárkóztatásra van szüksége a Monarchia Team-nek – mentségemre szolgáljon, hogy össz foci élményem az EB idejére redukálódott, amikor véletlenül keveredtünk a barátnőmmel egy BP Aréna melletti csehóba és ott drukkoltuk végig a Magyar-Portugál mérkőzést 15 masszív alkoholistával. A körülmények ellenére a rangadó komoly élvezeti értékkel bírt, így ott és akkor megkedveltem a focit. Azóta pedig, amióta új törzsvendégeink révén figyelemmel kísérjük mi is az MTE mérkőzéseit büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a NB 2 -be jutottak!

Amivel pedig gazdagabbak lettünk: sok jó pillanattal, kedves beszélgetésekkel, finom kávékkal, sok ellenállhatatlan sütivel!

Továbbiakban kívánunk nektek sikeres meccseket, magunknak pedig hasonlóan kellemes vendégeket, mint amilyenek Ti vagytok!

Monarchia Team