Gesztenye weekend

suti-1

A hétvégén a Monarchia Kávéház a gesztenyére összpontosított, ízletes paleo és nem paleo gesztenyés finomságokkal várunk benneteket! 

Paleo gesztenye csúcs, gesztenyés kardinális, paleo gesztenyés- meggyes félgömb, vaníliás- gezstenyés krémes, gesztenye Guszti … 

Egy igazi vitaminbomba: 

élénkít, feltölt energiával, csökkenti a vérszegénységet, segít a kimerült állapot megszűntetésén. Fogyasztásával nem csak frissebbnek, erősebbnek érezzük magunkat,  hanem mindez jelentős élvezeti értékkel is párosul. A   gesztenye számos nélkülözhetetlen vitamint tartalmaz, többek között B1, B2, B6, E, és C-vitamint is. Bár kevesen tudják, de benne található C-vitamin mennyisége olyannyira jelentős, hogy fej-fej mellett versenyzik a citrusfélékkel.

Fogyasztása erősen ajánlott gazdag E-vitamin tartalma miatt is, mivel védi a sejteket, és megakadályozza a szabad gyökök okozta károkat. A gyümölcs B-vitaminjai elengedhetetlenek az egészséges anyagcseréhez, energiát ad, és az új vörösvérsejtek kialakulásában is szerepet játszik… és nem utolsó sorban: ISTENI FINOM!!!!