Kedves Blogolvasók!

Köszönöm!

Köszönöm Nektek ezt az évet, mert gondolom Ti nem tudjátok, (de én tudom :))  hogy hányan,  hány országból, hány kontinensről követitek, olvassátok írásaimat  a Monarchia Kávéház életéről. Ez egy olyan meglepetés, ajándék,

amire igazán nem számítottam. Azt már szinte természetesnek veszem, hogy a barátok, ismerősök, törzsvendégek mindig jelen vannak, sőt ahhoz is könnyen hozzá tudtam szokni, hogy az USA-ból,  Angliából,  Németországból,  Svájcból mindig olvas valaki, de álmodni se mertem volna arról a sikerről,  hogy az elmúlt évet összefoglalva közel 13 000 olvasóm volt 5 kontinens 68 országából!

Többségetekkel  egészen biztos, hogy nincs szoros kapcsolatom, mondjuk Brazíliából nem egyszerű beugrani egy kávéra 🙂 …  Sokan valószínűleg nem vagytok törzsvendégek a Monarchia Kávéházban, sőt azt sem  tudom, hogy kit ismerek személyesen és kit nem, de most  azt kérném,  egy szép napon, ha Mosonmagyaróvárra látogattok, ne felejtsetek el betérni hozzánk a Monarchiába  egy finom kávéra!                                                                               Elmesélhetnétek nekem  a Ti történeteket !

Békés, boldog karácsonyt kívánok Nektek, bárhol is vagytok a nagy világban! 

Kondor Stefánia

Ha tetszett a poszt, oszd meg Te is! Köszönöm!