Köszönjük Mosonmagyaróvár!

Múlt szombaton egy nagyon megható beszélgetés – találkozás tanúi lehettünk a Monarchia Kávéházban, amelyet  Lajtos Ibolya az Élmény Különítmény tagjaként  tartott az adománygyűjtésről, az összefogásról és a Spar Maratonról.

Fantasztikus érzés volt ennek az egésznek egy része lenni és ezúton szeretném megköszönni ezt a hatalmas összefogást, ami a Bátor Tábor adomány gyűjtő kampányát övezte városunkban.

Mindenképpen szerettem volna maratont futni, majd felcsillant

a  lehetőség, hogy az Élmény Különítmény tagjaként önkéntes adomány gyűjtője lehetek  a Bátor Tábornak, így összeköthetem a saját sportban kitűzött céljaimat egy igazán nemes feladattal, melyben éveken keresztül személyesen is érintett voltam.

Későn csatlakoztam a kampányhoz, nekem már csak 6 hetem volt, – voltak olyan sportolók, akik már hónapokkal korábban elkezdték –  150.000.- Ft gyűjtését vállaltam, ami szinte egy szempillantás alatt összejött. Folyamatosan emelték a kapcsolattartóim a kitűzött célt, volt olyan siker napom amikor egy nap alatt 150.000.- Ft-ot is adományoztak. 500.000.- Ft-nál már országosan kimagasló eredmény született Mosonmagyaróvár javára, ekkor a kampányomba már beszállt a helyi televízió, az Info Móvár, a Kisalföld a Lajtapressz, hogy mindenki értesüljön róla, hogyan lehet adományozni a Bátor Tábor javára. Az adományozók többsége magánember volt, jó pár kis és egy-egy nagyobb városi vállalkozással tarkítva.

Fantasztikus péntek 13-át élhettem meg, ez volt az adomány gyűjtés utolsó napja, ekkor 905.000.- Ft-nál tartottunk és nagyon reménykedtünk, hogy elérjük az 1.000.000.- Ft-os álomhatárt. Külön köszönetem Sz. Anitának, aki biztosított arról, hogy amennyiben nem érnénk el végső célt Rá számíthatok.

Összesen 300 önkéntes  adomány gyűjtő sportoló vett részt a kampányban, és büszkén jelenthetem ki, hogy egyetlen város sem előzött meg bennünket – 2010 óta még soha egy sportoló és  város  sem ért el ilyen hatalmas eredményt.

Csodálatos szelet jutott nekem és Mosonmagyaróvárnak, szeretetből, összetartozásból,  közös célból, büszkeségből!

Köszönöm Nektek Mosonmagyaróváriaknak!

Lajtos Ibolya