Legfrissebb az étlapon: PANINI

Egy szendvics is nyújthat olyan élményt, mint egy fullos éttermi menü! Sokunkban él az a tévhit, hogy egy szendvicshez nem szükségesek változatos alapanyagok, és sokszor a minőség is háttérbe szorul, ezen gondolat mentén indultunk el, és megálmodtuk, lesütöttük, megkóstoltuk a legújabb szendvicsünket a PANINIT!

Főleg Nyugat-Európában, illetve a tengerentúlon már létezik szendvicskultúra, amit olyan mesteri szintre fejlesztettek, mint a melegkonyha-művészetet. Egyedi szószok, kenyér- különféle sajtok, friss fűszernövények, amik a jó minőségű szendvicsekhez nélkülözhetetlenek.

A panini alapja maga a grillezett melegszendvics, egy olyan kenyérfajta, amiben hő hatására több pozitív folyamat indul el, és szerkezete puhára, íze egyedivé válik. A Panini másik alapja a jó minőségű sajt. A sajtok olvadt állapotban érik el legjobb ízüket, és teljesen új arcukat mutatják meg, mi a chedar, mozzarella és a brie sajtokat vettük alapul, amit chorizo-val, pick szalámival, zöldségekkel pirított hagymaszósszal és még sok-sok finomsággal ötvöztünk.

Ha  nem kenyered a bajlódás, és nem vagy éppen Jamie Oliwer a konyhában, viszont szeretsz gyorsan igényeset, változatosat, és finomat enni, akkor látogass meg minket a Monarchia Kávéházban – és kóstold meg az isteni panini-ket !

Ha tetszett a poszt oszd meg Te is ! Köszönjük Monarhcia Team