Monarchia Apartman

Szállásaink teljesen eltérnek a hagyományos hotelek kínálatától, mind a 4 apartmanunk különböző tematikával, eltérő megvalósítást képviselnek, elegáns modern keretek között. Nálunk előtérben van a design, a trend, de ezen belül hangulatos, gondoskodó, figyelmes légkörrel várjuk vendégeinket, akik egyedi szolgáltatást kapnak és a patinás Monarchia Kávéház villás reggelijét, lunch-ét, vagy éppen az esti koktélozást élvezhetik a házon belül.

Fedezze fel családias apartmanjainkat, melyek különleges designnal és elegáns modern stílussal várják vendégeinket. Élvezze a Monarchia Kávéház ízletes villás reggelijét és páratlanul gondoskodó légkörét. Szállásunk tökéletes választás azoknak, akik egyedi szolgáltatást, közel lévő termál fürdőt és a kényelmes reggelit keresik

Coming Soon – tavaszra hangolva Monarchia Apartman Pearl

A női finomságot, puhaságot az otthonosságot képviseli, ebben az apartmanban a családok, generációk együttes harmonikus otthonra találását céloztuk meg. Itt három hálószoba közül választhatnak a vendégeink, így nem gond ha csatlakozik a nagyi, vagy a gyermekünk párja, a legjobb barát... mindenki megtalálja a saját kedvenc szobáját, ahol elkülönülhet mégis együtt lehet a család.

Monarchia Apartman Grand

100nm előkelőség - mi lehet jobb, mint süppedő bőr kanapén plüss asztalról pásztázzuk a lakosztályunkat. A Grandban úgy gondoltuk, hogy engedjük meg magunkat a tér luxusát, élvezzük, szolgáljon minket kényelmével és nyűgözzön le szemkápráztató kékségével.

Monarchia Cottage Apartman

Ahol a természetesség dominál, deszka mintás tapéta, lenszőttes függöny, vesszőfonott karosszék és csodás zöld virágok -angol vidéki stílus némi romantikával.

Monarchia Apartman Sunny

A napfényes nagy teraszos, fiatalos kuckó 2-3 főre ajánlott. Csendes Lajta parti apartman, zárt, saját parkolóval.