Monarchia Apartment

Our accommodation is completely different from the traditional hotel offer, all 4 apartments have a different theme, a different implementation, in an elegant modern setting. We focus on design and trends, but within this we offer our guests a cosy, caring and attentive atmosphere, where they can enjoy a unique service and the delicious breakfast, lunch or cocktails in the Monarchy Café.

Tavaszra hangolva Monarchia Apartman Pearl

A női finomságot, puhaságot az otthonosságot képviseli, ebben az apartmanban a családok, generációk együttes harmonikus otthonra találását céloztuk meg. Itt három hálószoba közül választhatnak a vendégeink, így nem gond ha csatlakozik a nagyi, vagy a gyermekünk párja, a legjobb barát... mindenki megtalálja a saját kedvenc szobáját, ahol elkülönülhet mégis együtt lehet a család.

Monarchia Apartman Grand

100nm előkelőség - mi lehet jobb, mint süppedő bőr kanapén plüss asztalról pásztázzuk a lakosztályunkat. A Grandban úgy gondoltuk, hogy engedjük meg magunkat a tér luxusát, élvezzük, szolgáljon minket kényelmével és nyűgözzön le szemkápráztató kékségével.

Monarchia Cottage Apartman

Ahol a természetesség dominál, deszka mintás tapéta, lenszőttes függöny, vesszőfonott karosszék és csodás zöld virágok -angol vidéki stílus némi romantikával.

Monarchia Apartman Sunny

A napfényes nagy teraszos, fiatalos kuckó 2-3 főre ajánlott. Csendes Lajta parti apartman, zárt, saját parkolóval.