Önökért dolgozunk….Kinga

Kinga már 2,5 éve dolgozik nálunk – ő a kis kedvenc, nem csak az enyém – mindenkié..

A  vendégeké és a kollégáké is – mert olyan,  kis Jenifer Aniston-os. Szerintem tökéletes feleség lesz, soha nem ideges, soha nem akad ki, roppant kiegyensúlyozott és ezek mellett még igazán tünci-bünci is.

Kinga (23) : “Iskola mellett 18 évesen csöppentem bele először a vendéglátás világába, eleinte csak hétvégente és nyáron, majd tanulmányaim befejeztével állandó munkahelyen folytattam. Amikor a Monarchia Kávéház csapatához csatlakoztam nem csak egy jó hangulatú, barátságos munkahelyre leltem, hanem nagyon örültem a jó munkatársi viszonynak ami itt fogadott, ez pedig rövid idő alatt barátsággá fejlődött….

Az itallapról kedvencem az Aperol spritz- , és őszintém bevallom, hogy nem csak elkészíteni, de fogyasztani is nagyon szeretem 🙂  Nem egyszer volt módom ötvözni a munkát és a szórakozást – privát születésnapi partijainkon, a személyzet is élvezhette Vastag Csaba előadását sőt még egy közös tánc is volt az este folyamán.  A közeljövőben szeretnék egy barista tanfolyamot elvégezni, hogy vendégeink ne csak a  tökéletesen elkészített ízt élvezzék, hanem igazi esztétikai élményt is nyújstson  az általam elkészített kávé.”

Kinga