Önökért dolgozunk…. Luca

Deja vu

Lucával az első találkozás, (munkanap) számomra nagyon meglepő és zavarba ejtő volt, ugyanis megjelenése, gesztusai, mosolya, beszédstílusa még a hangja is egy nagyon kedves, szeretett, gyerekkori barátnőmre Krisztire emlékeztetett, és ahányszor csak hozzám szólt, mindig elfogott a nosztalgikus múltba révedés… Na így legyen az ember határozott, kemény főnök…..

Luca

De a sors úgy hozta, hogy egyáltalán nem kellett se főnöknek, se keménynek lennem, mert Luca hamar felvette nálunk a Monarchiában a ritmust, érdeklődve és igényesen állt a munkához, kedvességével pedig gyorsan elnyerte a vendégek szeretetét is. Semmi izgalmas, szaftos sztorit nem tudok róla írni, nem gyújtotta fel a konyhát, nem jött buliból másnaposan dolgozni, de még csak el sem késett soha, mert „Luca Jó, NAGYON JÓ!” – hogy idézzem kedvenc holland törzsvendégünk „Fred” szavait.

Luca jelenleg a Széchenyi István Egyetemen  Kautz Gyula Gazdasági Karán tanul,  mellette dolgozik a Monarchia Kávéházban. Jövőbeli tervei között szerepel, hogy a munkát Németországban a testvérei gasztronómiai vállalkozásában folytassa, később pedig szeretné magát kipróbálni a hotel szférában is.

Luca ajánlása: a  Monarchia Kávéházat azoknak ajánlom, akik nem a megszokottra vágynak, hanem valami újra,  családias, színes, laza környezetben, mert itt mindig van valami újdonság. Legjobban a fagylaltkelyheket és a koktélokat szeretem elkészíteni, díszíteni. Szeretem ha a vendégekkel megtaláljuk a közös hangot (nyelvet) és együtt megkeressük számukra a tökéletes italt, ételt.