Önökért dolgozunk: Trisztán

Bár most úgy tűnik, hogy Trisztánnak rendkívül egyszerű dolga van, beleszületett egy kávéházi idillbe, jelenleg hétvégéken a szabadidejében felszolgálóként dolgozik, megosztom veletek, hogy neki, mint a főnök fiának bizony többet kell teljesítenie, mint bárki másnak.

2018-02-13 18.26.08.png

Trisztán jelenleg 16 éves, Pannoneum Wirtschafts- und Tourismusschulen (Neusiedl am See) Ausztriában tanul vendéglátás szakon, ahol 2. osztályos.
Az iskola nagyon magas szintű képzést biztosít, amihez megfelelő tankonyhák, eszközök állnak rendelkezésre. A gyakorlati szakmai képzésre nagy hangsúlyt fektet, ami nem csak a nyári 3 hónapos gyakorlatot jelenti, hanem havi szinten a tanulók csoportokra bontva főzik meg azt a három fogásos ebédet, amelyet később a többiek tükör szervírozással szolgálnak fel 100 tanuló, illetve a tanárok részére.
Trisztán: „ A reggelik, az ételek elkészítésében azt szeretem, hogy kiélhetem kreativitásomat, szeretek díszíteni, a pultban a koktélokat szeretem a legjobban, a kiszolgálás pedig azért áll közel a szívemhez, mert sok csinos fiatal lány jár a Monarchia Kávéházba, komolyan pedig, szeretek az emberekkel kapcsolatot teremteni, vagy csak egy kis hangulatot csempészni az estéjükbe egy gyertya gyújtással. Ahogy engedi a szabadidőm úgy jövök dolgozni, kedvenc műszakjaim a péntek és a szombat este.

Mi a kedvenc ételed, vagy italod a Monarchia Kávéházban?

Az All in one – tojásrántotta, de a másik favorit   most kerül az étlapra – California fittnes csirke saláta, frissen préselt narancslével, nyáron pedig a jegeskávé!

Kinek és miért ajánlod a Monarchia Kávéházat?

Mindenkinek aki éhes, (kamaszok előnyben) egészségtudatosoknak, sütemény falóknak, azoknak akik szép, kellemes környezetben szeretnék eltölteni a szabadidejüket.

Ha tetszett a poszt oszd meg Te is köszönöm! K.S.